nerdak | ||
|
شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. نکاتی در مورد درست کردن جوجه کباب خوشمزه خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره؟ ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه. پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد. به نظر من این روش غلطه. چرا؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه می چسبه و جدا نمی شه. بعد ما روی حرارت کباب می کنیم و این پیازها سریع می سوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه. در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث می شه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن. اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم. پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست. جوجه کباب اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند، پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران می گیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته می شه که به نظر من خسارته. خوب پس چی کار می کنیم؟ قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ......) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) استراحت می دیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند . بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه می کنیم. 4. نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه. این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من 1. پودر پیاز 2. فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) 3. مقدار بسیار اندکی پودر سیر و یک نکته هم که حتما خودتون خوب می دونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن. این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم. مراحل کار مزه دار کردن جوجه کباب بعد بهش روغن مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن. بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه می کنیم مجددا یک ساعت استراحت می دیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه می کنم حداقل برای مدت 2 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت می دیم تا حسابی مزه بگیره. بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط (و از اون بهتر زغال سرخ) کبابشون می کنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو می کنیم. (پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل 4 ساعت زمان لازمه. بهتره برنامه ریزی کنیم که زمان کم نیاریم)
منبع : نمناک
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۲:۳۶ ] [ admin ]
|
|
[RSS [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |