nerdak | ||
|
ابتدا به تنه درخت زیتون با چوب میزدند تا میوههای زیتون به زمین بیفتند. سپس آنها را با کمک سنگ داخل کاسههای چوبی له میکردند تا به روغن بیفتند.امروزه میوه زیتون را تکههای ریز میکنند و از آن خمیری به دست میآورند.این خمیر را با آب مخلوط نموده و داخل دستگاه گریز از مرکز (سانتریفوژ) میریزند.در این دستگاه ضمن چرخش، روغن زیتون از بقیه مواد جدا میشود. خواص روغن زیتونخواص روغن زیتون تأثیرات روغن زیتون بر سلامتی بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفادهشود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.همچنین روغن گردو و اسید چرب امگاــ۳ که در گوشت ماهی و سبزیجات وجود دارد همچون روغن زیتون، اسیدهای چرباشباع نشده دارند و بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی مفیدند.
نور باعث از بین رفتن بسیاری از آنتی اکسیدان هایی می شود که روغن زیتون به طور طبیعی دارای آنهاست.تولید کننده های روغن زیتون در انتخاب ظرف نگهداری این ماده باید توجه بیشتری داشته باشند چرا که معروف استروغن ها به مرور زمان در اثر نور و اکسیژن ، آنتی اکسیدان های خود را از دست می دهند. محققان با قرار دادن شیشه های روغن زیتون در تاقچه های نورگیر دریافتند آنتی اکسیدان های آن ها پس از ۱۲ماه از بین رفتند. روغن زیتون چیست؟ منبع : پرشین وی
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۰۳:۲۹ ] [ admin ]
|
|
[RSS [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |